Imprimare

(P) Specialisti din domeniul medical, sunteti asteptati la evenimentele MedPharm Careers!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Incepand cu 20 aprilie, au loc 7 evenimente medicale in 7 mari orase ale tarii. Cei hotarati sa se intalneasca fata in fata cu angajatorii europeni interesati sa recruteze personal medical din Romania, sunt invitati la evenimentele organizate de MedPharm Group - http://www.medpharmjobs.com/fairs/RO. In cadrul evenimentelor, cei prezenti au acces la seminarii gratuite si pot participa tombole de carte medicala si costume medicale.

Compania Medpharm Group organizeaza in intreaga Europa burse ale locurilor de munca in domeniul sanitar. De-a lungul anilor, acestea au devenit evenimentele cele mai importante si cunoscute unde va puteti intalni cu angajatori din Vest. Echipa MedPharm Group cunoaste foarte bine realitatile pietei de munca in domeniul medical. De aceea, intelege bine atat cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii, cat si nevoile si asteptaprile acestora legate de viitorul loc de munca.

Intrarea este gratuita la evenimentele MedPharm Careers, insa inscrierea online este obligatorie. Accesati www.MedPharmJobs.com. Este cea mai mare platforma internationala de locuri de munca din domeniul medical. In momentul de fata lucram cu mai bine de 250 de angajatori europeni, care publica aici oferte de angajare pentru personalul medical: medici, dentisti, asistenti medicali, paramedici etc, care cauta activ locuri de munca.

Online veti gasi foarte multe solutii cum ar fi modele de CV-uri medicale, articole legate de piata locurilor de munca in sanatate si acces gratuit la dictionarul nostru de engleza medicala.

Pentru mai multe detalii, puteti sa contactati organizatorii pe e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0744101273 - Silvia-Daniela Pandrea, Marketing and Sales Director, MedPharm Group Romania.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Specialisti-din-domeniul-medical_-sunteti-asteptati-la-evenimentele-MedPharm-Careers__18601/

lauff lautf laurf