Imprimare

Complex de locuinte pentru medici, la Sfantu Gheorghe

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Autoritatile covasnene vor sa construiasca un complex de locuinte pentru medici in municipiul Sfantu Gheorghe, in parteneriat cu Fundatia Studium din Targu Mures, transmite Agerpres.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Covasna, Tamas Sandor, a declarat, pentru Agerpres, ca aceasta fundatia este dispusa sa realizeze un complex de sase locuinte, compus din trei garsoniere si trei apartamente cu doua camere, iar in acest scop a solicitat autoritatilor locale un teren dotat cu toate utilitatile necesare, respectiv canalizare, apa, curent electric, gaz metan.

"Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe a reusit sa atraga aproape 30 de rezidenti, dar pentru a-i determina sa se stabileasca aici sau pentru a-i determina pe cei plecati la studii sa se intoarca acasa este important sa le oferi ceva in plus, cum ar fi o locuinta (...). Avem posibilitatea de realiza acest proiect in parteneriat public-privat cu Fundatia Studium, care a construit astfel de locuinte de serviciu si la Targu Mures", a precizat Tamas Sandor.

Potrivit acestuia, proiectul va fi supus luna viitoare aprobarii plenului Consiliului Judetean.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Complex-de-locuinte-pentru-medici_-la-Sfantu-Gheorghe_18798/

lauff lautf laurf