Imprimare

Personalitati ale lumii medicale, decorate cu Ordinul National Steaua Romaniei

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de decorare a mai multor medici, printre care si pe Irinel Popescu si pe Ionel Sinescu, informeaza Administratia Prezidentiala, potrivit Agerpres.

Astfel, in semn de "recunoastere deosebita a valorii profesionale, abnegatiei si devotamentului fata de pacienti, pentru rezultatele de exceptie obtinute in perfectionarea actului medical", Traian Basescu a conferit Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Mare Cruce prof. dr. Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, si acad. prof. dr. Ionel Sinescu, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.


De asemenea, Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Mare Ofiter le-a fost conferit profesorilor doctori Radu Deac, Mihai Lucan si Dan Tulbure, iar prof.dr. Margit Serban a fost decorata cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler.

Presedintia precizeaza ca decorarea a fost facuta la propunerea ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Personalitati-ale-lumii-medicale_-decorate-cu-Ordinul-National-_Steaua-Romaniei__18801/

lauff lautf laurf