Imprimare

(P) Zir-Fos®, “Expertul” in refacerea florei intestinale

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Diferiti factori, precum folosirea antibioticelor, diareea infectioasa, stresul sau dieta dezechilibrata, curele de detoxifiere cu laxative, clismele, pot modifica echilibrul florei intestinale ducand la tulburari ale tranzitului intestinal. Studiile arata faptul ca 5-20% din cei care urmeaza un tratament antibiotic risca sa prezinte ulterior tulburari de tranzit intestinal ca urmare a dezechilibrului florei intestinale.

Pacientul cu dezechilibru la nivelul florei intestinale acuza o stare de disconfort abdominal (dureri abdominale difuze), cu balonare, eliminare de gaze in exces (balonare) si tulburari ale tranzitului intestinal (diaree sau constipatie).

In functie de severitate, masurile terapeutice sunt urmatoarele: dieta echilibrata și adaptata pacientului, produse de repopulare a florei intestinale (Zir-Fos®), care nu trebuie sa lipseasca din schema terapeutica, ele fiind indispensabile unei vindecari de durata, antibioterapie specifica, masuri de echilibrare hidroelectrolitica si de sustinere a functiilor vitale.

Compania Alfa Wassermann a lansat pagina de internet (www.zirfos.ro) a celui mai complex si eficient produs pentru refacerea echilibrului florei intestinale: Zir-Fos®, datorita celor mai eficienti ingredienti activi descoperiti pana in prezent si a compusilor sai vitaminizati. Prin administrarea unica zilnica, Zir-Fos® aduce beneficii importate in ameliorarea tulburarilor de tranzit, in special in cazul celor cu predominenta constipatiei si determina totodata disparitia altor acuze precum balonarea, disconfortul abdominal.

Ingredientul activ probiotic, Bifidobacterium longum W11, este cea mai comuna tulpina de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formula inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde adera la mucoasa intestinala, repopuleaza flora si usureaza eliminarea produsilor neabsorbiti.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight, este un zaharid patentat, nedigerabil și neabsorbabil, care ajunge nemodificat in colon, unde devine hrana specifica numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11®.

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atat de necesare bunei functionari a organismului, sunt asigurate de Zir-Fos® in cantitatile necesare aportului zilnic normal, respectand reglementarile in vigoare la nivel european.

Asadar, Zir-Fos® este mai mult decat un probiotic, este un sinbiotic si chiar mai mult decat un sinbiotic, un “sinbiotic vitaminizat, fiecare ingredient avand particularitati superioare celorlalte produse din gama.

Iata de ce Zir-Fos® este recomandat la pacientii cu dezechilibru al florei intestinale care urmeaza un tratament cu antibiotic sau laxative, au diaree infectioasa sau au unul din urmatorii factori: stres, dieta dezechilibrata, iar “expertul” in acest caz este unul singur: Zir-Fos® pentru ca numai Zir-Fos® reface rapid si eficient echilibrul florei intestinale.

Cu numai un singur plic pe zi, intre doua administrari de antibiotic, preferabil seara, la 2 ore dupa cina, timp de 12 zile, Zir-Fos® asigura confortul unui tranzit intestinal normal si astfel “Face muzica ce-mi place!”.

Zir-Fos® este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Zir-Fos_-_Expertul_-in-refacerea-florei-intestinale_18974/

lauff lautf laurf