Imprimare

Medical Forum a ajuns la editia a V-a

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Conferinta Medical Forum, eveniment dedicat medicilor de familie, a ajuns la editia a V-a si se va desfasura intre 12-13 noiembrie in Galati.

Medical Forum reprezinta un prilej pentru medicii de familie, autoritati, dar si pentru rezidentii din medicina de familie sa dezbata problemele cu care se confrunta asistenta medicala primara si sa aduca in atentia participantilor subiecte referitoare la rolul si locul medicului de familie in actualul context economico – social.

Cele patru sesiuni ale forumului se vor desfasura pe parcursul a doua zile si vor fi moderate de dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF), la eveniment fiind asteptati aproximativ 200 de participanti.

Pe parcursul celor doua zile, vor fi abordate teme specifice medicinei de familie in sistemul medical romanesc, precum: locul medicinei de familie in sistemul medical romanesc, prescrierea electronica, de la implementare la obligativitate, cardul de sanatate, nod gordian sau povara birocratica inutila sau dosarul electronic al pacientului, o poveste complicata.

“Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice - legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, declara dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

Printre lectorii invitati se mai numara: dr. Daniela Ungurianu, presedinte, Asociatia Medicilor de Familie Galati, dr. Elena Vrabie, presedinte Casa de Asigurari de Sanatate Galati, dr. Dumitru Marasescu, presedinte Asociatia Patronatului Medicilor de Familie Galati sau dr. Valentin Boldea, director executiv, Directia de Sanatate Publica Galati.

Producatorii si distribuitorii de medicamente prezenti la manifestare vor avea expuneri ce vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.
Organizatorii sunt Ziarul Medicului de Familie impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medical-Forum-a-ajuns-la-editia-a-V-a_19359/

lauff lautf laurf