Imprimare

(P) Vii la evenimente, in Bucuresti? RIN GRAND HOTEL, cea mai buna alegere

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Partea de sud a Bucurestiului a insemnat in 2007 cel mai mare si mai indraznet proiect hotelier din Uniunea Europeana: RIN Grand Hotel. Pozitionarea hotelului la doar 8 minute de Piata Unirii si de centrul istoric al Bucurestiului l-a transformat in alegerea perfecta pentru turisti, dar si pentru oameni de afaceri. Mai mult, deoarece confortul oaspetilor este foarte important, hotelul ofera cel mai bun raport calitate / pret din piata.

Dupa o zi de explorat sau dupa numeroase intalniri de afaceri, cele 489 camere ale hotelului va ofera cadrul perfect sa va retrageti din zgomotul orasului si sa aveti parte de liniste si confort. Iar daca doriti sa luati cina intr-un restaurant elegant si rafinat, puteti alege La Boema. Restaurantul va ofera o gama variata de preparate internationale pe care le veti servi intr-o atmosfera placuta. In plus, pentru evenimente, hotelul va pune la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de 600 de locuri la masa, lucru ce faciliteaza organizarea de conferinte/congrese de mare anvergura.

Iar pentru ca RIN Grand Hotel are in vedere toate aspectele care ar insemna clienti multumiti si relaxati, puteti avea parte de rasfat, dar si de tonifiere in cadrul Body Art Wellness. Centrul wellness este deschis 24 /24 ore pe zi, astfel ca, la orice ora ati sosi, puteti sa inotati sau sa va relaxati la sauna fara nicio problema.

RIN Grand Hotel detine cel mai mare centru de conferinte din Bucuresti, adica peste 4.500 mp de spatii de conferinta. Acest spatiu este impartit in 25 de sali de conferinta complet echipate si un centru expozitional. Majoritatea salilor de conferinta au lumina naturala si dispun de echipamente audio-video de ultima generatie si acces gratuit la internet de mare viteza.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Vii-la-evenimente_-in-Bucuresti_-RIN-GRAND-HOTEL_-cea-mai-buna-alegere_19537/

lauff lautf laurf