Imprimare

Iordachel s-a intors la serfia Institutului Cantacuzino

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Fostul director al Institutului Cantacuzino Radu Iordachel a fost repus in functie, el inlocuind-o in aceasta calitate pe Aurelia Draghici.

Potrivit unor surse din Ministerul Sanatatii, Radu Iordachel s-a reintors pe functia pe care o ocupa pana sa fie demis anul trecut, ca urmare a castigarii procesului cu MS. Aurelia Draghici a fost demisa printr-un ordin de ministru.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, 7 februarie, ca directoarei Institutului Cantacuzino ii reproseaza ca ar fi 'necinstita'.

'Ii reprosez doamnei foste directoare ca e necinstita pentru ca ea a facut presiuni pe minister sa incercam sa convingem ANM sa grabim autorizatiile. I-am spus simplu: procedura e procedura si trebuie respectata', a spus Nicolaescu, referindu-se la situatia vaccinurilor antigripale.

Dr. Aurelia Draghici a fost numita pe 22 octombrie 2013 în functia de director general interimar al Institutului Cantacuzino, printr-un ordin semnat de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolăescu.

Eugen Nicolăescu i-a dispus atunci noului director realizarea planului de actiuni intocmit de Consiliul de Administratie si sa aiba in vedere prevenirea unor situatii precum cele care au dus la destituirea fostului director general.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Iordachel-s-a-intors-la-serfia-Institutului-Cantacuzino_19605/

lauff lautf laurf