Imprimare

Invitatie

siteinv

 

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România are deosebita plăcere de a vă invita să participați la

 

Conferința de diseminare a rezultatelor

 

proiectului Acces si participare la calificarea si consilierea profesionala! Creșterea capacității de adaptare a salariaților din sănătate din Regiunea București - Ilfov la noile cerințe de pe piața muncii prin calificare și consiliere profesională, contract de finanțare POS DRU/108/2.3/G/79304,

care se va desfășura în data de 26.02.2014 în sala Mihai Eminescu, Hotel Ibis Palatul Parlamentului!

 

 

Programul conferinței:

09.00 - 09.30

Înscrierea participanților

Welcome coffee

Conferința de presă

09.30 - 10.15

Prezentarea rezultatelor proiectului Acces si participare la calificarea si consilierea profesionala! Creșterea capacității de adaptare a salariaților din sănătate din Regiunea București - Ilfov la noile cerințe de pe piața muncii prin calificare și consiliere profesională.

Echipa de proiect.

10.15 - 10.45

Prezentarea ghidului Învaţă din experienţa noastră! Ghid de bune practici şi poveşti de succes în domeniul orientării, consilierii, formării şi ocupării profesionale în sectorul sanitar.

Dezbateri

10.45 - 11.00

Festivitatea de înmânare a diplomelor pentru absolvenți. Testimoniale

11.00 - 11.30

Coffee break

11.30 – 13.00

studiu-bucPrezentare concluziilor studiului Cariere în Sănătate; oportunități și piedici.

Studiul privind nevoile specifice de consiliere și orientare profesională ale salariaților din sănătate. Analiză de caz: regiunea București - Ilfov - lect. univ. dr. Rotilă Viorel

Dezbateri

13.00 - 14.00

Masa de prânz

14.00 - 16.00

ghPrezentarea Ghidului Un sprijin pentru cariera ta! Ghid de orientare și consiliere profesională a salariaților din sectorul sanitar.

Echipa de redactare

Dezbateri

 

 

Având o bună tradiție în organizarea unor astfel de evenimente, menite să evidențieze atât o bună utilizare a fondurilor structurale, cu rezultate concrete, specifice unui proiect de succes, cât și abordarea unor teme de actualitate din sectorul sanitar, Federația „Solidaritatea Sanitară” din România vă așteaptă cu plăcere să participați la acest eveniment, ce se va desfășura într-o manieră inedită!

 

Participarea dvs. la acest eveniment poate contribui în mod semnificativ la selectarea celor mai bune soluții, ideile dvs. având șansa de a fi cuprinse în setul de materiale ce va fi înaintat Ministerului Sănătății și tuturor instituțiilor a căror activitate are un impact semnificativ asupra sectorului sanitar.

 

Organizatorii asigură gratuit serviciile de coffee break, masa de prânz și parcare.

 

Înscrierea în calitate de participant la conferință se face on-line in formularul de mai jos , pe fax la numărul 0336109281 sau telefonic.

Având în vedere capacitatea limitată a sălii, vă rugăm să confirmați participarea!

 

Pentru confirmări și relații suplimentare vă rugăm să apelați la tel. 0737028094, Predica Gabriel!

 

 

INSCRIE-TE!

...

 

 

Locatie:

 place

 

logoibs

 

Hotel Ibis Palatul Parlamentului

Sala Mihai Eminescu

Adresa: Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, Bucuresti