Imprimare

Tipuri de tensiometre si modul in care se folosesc

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Tensiunea arteriala este un factor care poate sa influenteze extrem de mult starea de sanatate. Tocmai de aceea, aceasta trebuie sa fie masurata frecvent, iar pentru asta este nevoie de tensiometre.

Tensiometrele sunt aparate de masurat tensiunea, care ofera informatii destul de exacte referitoare la acest aspect al sanatatii noastre.

Pe piata

...
Imprimare

Varietatea rotilor TENTE si avantajele lor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In niciun sector de activitate nu poate fi contestata utilitatea rotilor. Cine ar putea sa isi imagineze o evolutie fara aceasta inventie, responsabila de realizarea mobilitatii?

Necesarul acestor accesorii poate fi atins numai atunci cand gama de produse pe care o ofera un producator acopera toate domeniile de activitate si sectoarele in care

...
Imprimare

Vitamine si nutrienti necesari pentru sezonul rece

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Odata cu instalarea sezonului rece, incep sa apara si primele semne ale unui sistemul imunitar slab, se accentueaza lipsa nutrientilor din organism si apar alte diverse simptome si semne ce anunta instalarea unor afectiuni. Dintre cele mai frecvente se remarca racelile si gripa, ce deseori cu greu sunt combatute.

Pregatirea organismului cu cele

...
Imprimare

Incepe livrarea catre spitale a dozelor de imunoglobulina utilizata pentru tratarea imunodeficientelor primare

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Incepe livrarea catre spitale a dozelor de imunoglobulina utilizata pentru tratarea imunodeficientelor primare, conform unei informari a Companiei Nationale UNIFARM catre Ministerul Sanatatii.

Cele 900 de doze de imunoglobulina pentru imunodeficienta primara au primit certificatul de calitate, conform procedurilor europene si vor fi directionate

...
Imprimare

Ministrii Sanatatii din UE sustin pozitia Romaniei referitoare la problema exportului paralel de medicamente

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a participat astazi, la Bruxelles, la Reuniunea Consiliului ministrilor UE pentru Sanatate.

La solicitarea ministrului roman al Sanatatii, in cadrul Reuniunii a fost discutata problema exportului paralel de medicamente.

In interventia sa, ministrul Sanatatii, prof.dr.Florian Bodog, a atras atentia asupra efectelor

...
Imprimare

19 noiembrie - concurs de admitere in rezidentiat

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Peste 2.500 de candidatii, la UMF “Carol Davila” din Bucuresti

Concursul de admitere in rezidențiat in domeniile medicina, medicina dentara și farmacie, va fi organizat in 2017 de catre Ministerul Sanatații , duminica, 19 noiembrie. Acesta urmeaza sa se desfasoare in centrele universitare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Târgu-Mures si Ti

...

lauff lautf laurf