Imprimare

Nu poti sa te lasi de fumat? Incearca tigara electronica!

Adaugat in Stiri din domeniul medical


Cu toate ca in prezent este recunoscut tacit rolul unei tigari eletronice in gradul de ameliorare sensibila a starii de sanatate a fumatorilor de tutun, inca exista suspiciuni in privinta utilizarii acestui dispozitiv.

Este un dispozitiv in adevaratul sens al cuvantului pentru ca deja principul este unanim recunoscut si variatiunile acestor tigari electronice in privinta formei si capacitatilor tehnice cu care sunt inzestrate sunt doar elemente de productie si rafinament.

Prin urmare avand la baza principiul vaporizarii unui lichid, tigara electronica este de departe cea mai usor de acceptat forma de eliminare a viciului de a fuma. Insasi elementul vizual al aburului pe care il produce, la care se asociaza gustul si nivelul de nicotina continut de lichide sunt atuuri care au intrecut deja oricare alte dispozitive disponibile.

Nimeni nu spune ca trebuie inlocuita tigara analoaga cu tigara electronica. In schimb toti spun ca decizia de a renunta la fumat este cu mult mai usoara de mentinut atat timp cat organismul va primi din ce in ce mai putina nicotina.

Cum asa ceva? Simplu, pentru ca odata cu fiecare saptamana care trece poti sa reduci treptat nivelul de nicotina ce-l contine lichidul cu care reincarci atomizorul tigarii eletronice. Poti oricand sa ajungi la 0% nicotina, iar acesta este momentul in care poti reununta la acest dispozitiv.

Nu vei mai avea acel adevarat sevraj prin care trec cei care reunuta brusc, sau sunt nevoiti datorita starii de sanatate sa renunte dintr-o data. Nu vei mai alerga in toiul noptii sa gasesti un magazin deschis sa-ti cumperi un pachet cu tigari clasice. Orice „aducere aminte” a vechilor obiceuri o poti contracara pe loc cu cateva pufuri din tigara electronica.

Ceea ce vei simti inca din primele 24 de ore de folosire a tigarii eletronice este ca ai mai mult aer si ca iti revin forte fizice de care uitasei ca esti capabil.

Este clar ca oxigenul pe care il respiri acum nu mai este imbacsit cu gudron si alte sute de substante toxice ce sunt eliminate la arderea tutunului si pe care le inhalai odata cu fiecare fum tras din tigara.

Este suficient? Unii ar spune ca da. Noi spunem ca este mai mult de atat!

Mirosul si gustul. Le vei recapata in scurt timp. Vei simti altfel gustul mancarii, vei simti altfel mirosurile care te inconjoara.

Dar, imagineaza-ti ca tu insati vei mirosi mult mai bine pentru ca fumul de tigara va disparea din hainele tale, de pe pielea ta, din casa ta. Si ca sa fie totul intr-o nota optimista, vei fi in stare sa faci o multime de alte lucruri pe care le pierdeai pentru ca erai prea ocupat cu tigarea clasica.

Noi am incercat si am ajuns in mod cert la aceste concluzii. La Vapers-One suntem dispusi sa stam de vorba cu tine si sa-ti aratam ce variante ai la inceput de drum cu tigari electronice in general. Iti aratam cu ce ai putea sa incepi, iti exemplificam cum sa foloseti primul kit de tigara electronica si cum sa te feresti de produse contrafacute.

In magazinele de tigari electronice Vapers-One din Bucuresti si prin site-ul https://www.vapers-one.ro/ iti garantam ca vei cumpara produse autentice si vei primi garantie pentru fiecare produs.

Fiecare membru al echipei Vapers-One este pregatit profesional sa-ti ofere tot sprijinul de care ai nevoie acum, la inceput de drum, dar si ulterior, oricand vei avea nevoie.
Crezi in sansa ta de a-ti ameliora vizibil starea de sanatate, Noi am crezut si chiar asa este!
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Nu-poti-sa-te-lasi-de-fumat_-Incearca-tigara-electronica__21960/

lauff lautf laurf