Imprimare

Varietatea rotilor TENTE si avantajele lor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In niciun sector de activitate nu poate fi contestata utilitatea rotilor. Cine ar putea sa isi imagineze o evolutie fara aceasta inventie, responsabila de realizarea mobilitatii?

Necesarul acestor accesorii poate fi atins numai atunci cand gama de produse pe care o ofera un producator acopera toate domeniile de activitate si sectoarele in care acestea sunt impartite.

In acest sens, TENTE ROMANIA a cautat dintotdeauna sa se perfectioneze, intampinand publicul larg cu cele mai vaste modele de roti si role.

Astfel, pe site-ul tente.com/ro-ro, utilizatorii gasesc cele mai diversificate tipuri de roti, clasificate dupa o multime de criterii si caracteristici: roti din silicon sau cauciuc, din poliamida, roti pentru carucioare sau diverse aplicatii industriale.

Fiecare in parte vizeaza acelasi obiectiv, si anume satisfacerea necesarului de flexibilitate, mobilitate si siguranta in orice categorie de transport.

Rotile TENTE – diversitate necesara in orice domeniu

Si in cazul acestor accesorii, detaliile ce vizeaza orice solutie au o importanta majora in functie de fiecare aplicatie in parte. Urmarirea necesarului este deci un pas de indeplinit in alegerea celor mai potrivite roti sau role.

Piata, precum si TENTE, ofera categorii diverse de roti. Dupa utilizare, acestea sunt fixe, pentru realizarea transportului liniar, si pivotante, incluzand sisteme de prindere vaste. Toate trebuie sa ofere o montare usoara si o utilizare asemenea, pentru a garanta o mobilitate sporita.

Exista si situatii in care numai roti cu rezistenta crescuta pot asigura transportarea in cele mai bune conditii. Cele mai potrivite in acest sens sunt cele din categoria heavy – duty, special fabricate pentru transportarea de sarcini mari, agabaritice.

Chestiuni elementare in ceea ce priveste alegerea rotilor sunt adaptabilitatea la mediul de lucru si rezistenta prezentata la factori externi.

Spre exemplu, cele realizate din otel inoxidabil reprezinta cea mai avantajoasa alegere pentru sectorul industrial. Acest mediu este in general definit de umiditate si praf, deci este necesar ca rotile sa fie nu doar rezistente, dar sa dispuna si de protectii suplimentare.

Capacitatea de manevrare crescuta constituie un alt factor de urmarit in alegerea rotilor. In acest caz, rotile si rolele TENTE sunt considerate un ajutor de necontestat atat in domeniul comercial, cat si in cel medical.

De exemplu, carucioarele intalnite in supermarketuri sunt elemente de neinlocuit, deci defectarea rotilor ar trebui sa iasa din discutie in cazul lor.

In privinta domeniului medical, rolul acestora este vital. Incepand de la paturile de spital, targi si la diverse modele de carucioare, ele bifeaza realizarea unui transport facil, dar mai ales silentios.

Aceasta din urma este o calitate necesara atat in cazul aparatelor de laborator sau a celor din salile de operatie, cat si a echipamentelor pentru transportarea pacientilor. Cauciucul si siliconul sunt materialele cele mai potrivite.

Solutiile oferite de TENTE pentru mutarea si transportarea de obiecte si persoane vizeaza si sectorul rezidential. In fiecare locuinta exista o varietate de piese de mobilier ce utilizeaza roti si role diverse. Chiar si trolerele pentru bagaje le includ. Pentru un nivel de mobilitate optim, alegerea tuturor acestora trebuie facuta atent.

Un sfat de avut in vedere ori de cate ori din cauza defectarii sau a instabilitatii este necesara inlocuirea rotilor este de a acorda atentia cuvenita materialului din care sunt confectionate.

Dupa cum se subintelege din cele mai sus mentionate, in fiecare domeniu exista anumite tipuri de roti care dau rezultate satisfacatoare.

Pentru fiecare dintre domenii in parte, TENTE s-a perfectionat investind timp pretios si cunostinte vaste. Rotile oferite pe tente.com/ro-ro se extind de la cele care suporta greutati mici, la cele care suporta greutatii medii si mari.

Categoria din urma include modelele cu aplicatii in sectoarele rezidential, comercial sau institutional – cele confectionate din materiale rezistente si de dimensiuni reduse uneori.

Rotile heavy–duty sunt utile in transportarea de incarcaturi mari sau mutarea acestora pe distante reduse. Deseori conditiile de mediu sunt defavorabile si includ praf si umiditate.

Intretinerea rotilor si rolelor

Pentru ca nu este suficienta achizitionarea unor roti si role de calitate, iata care sunt sfaturile expertilor TENTE pentru intretinerea acestora.

In vederea prevenirii neajunsurilor utilizarii de roti cu diverse defecte, ingrijirea potrivita pentru a reduce uzarea rapida si tocirea acestora este necesara.

Poate avea o influenta in durabilitata si costul produsului, insa in aceeasi masura conteaza si cum este curatat.

Asa cum se intampla in cazul oricarui obiect, indiferent de valoare, la fel si in cazul acestor accesorii se impune indepartarea particulelor de praf sau a mizeriilor acumulate. Ungerea cu ulei este adesea necesara, pentru ca dispozitivele sa nu isi piarda din mobilitate.

Avand in vedere toate cele mai sus mentionate, selectia rotilor care vor oferi cele mai eficiente rezultate trebuie facuta cu atentie. Pe tente.com/ro-ro, cei interesati gasesc solutii versatile la preturi accesibile.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Varietatea-rotilor-TENTE-si-avantajele-lor_21958/

lauff lautf laurf