Imprimare

Editie noua a conferintei Pharma Forum la Craiova

Peste 300 de farmacisti, asistenti de farmacie, precum si presedinti ai filialelor Colegiului Farmacistilor din Romania sunt asteptati maine la Pharma Forum Craiova.

Specialisti din domeniu impreuna cu reprezentanti ai autoritatilor sistemului farmaceutic romanesc vor dezbate noutatile de pe piata de profil. Programul conferintei include teme relevante moderate de Prof. dr. farm. Dumitru Lupuliasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania. Speakerii vor aduce in discutie urmatoarele subiecte:

1. "Cum este influentata farmacia de noua lege a sanatatii" (Noua lege a sanatatii si relatia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sanatate, Farmacia individuala si cea de lant, Relatia farmacie distribuitor)

2. "Informatizarea sistemului de sanatate" ( Implementarea SIUI, Reteta electronica plusuri si minusuri in eliberarea unei retete, Cardul de sanatate - "buletinul" pacientului)

3. “Asistenta farmaceutica in farmaciile comunitare”,

4. “Mecanisme biochimice ale potentialului efect antitumoral al bioflavonoidelor” (Rolul farmacistului in optimizarea tratamentului bronhodilatator la pacientii varstnici cu obstructie bronsica )

Conferinta, organizata de Pharma Business Solutions si Colegiului Farmacistilor din Romania va avea loc pe 25 octombrie in Craiova, la Hotel Plaza. Participantii la Pharma Forum vor beneficia si de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare.

Autor: Andreea Moşoiu

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/editie-conferintei-pharma-forum-craiova_6072/

lauff lautf laurf