Imprimare

Singurul furnizor independent de servicii logistice din industria farma anunta un nou depozit

Singurul furnizor independent de servicii logistice din industria farmaceutica din Romania a construit un nou depozit in judetul Ilfov. Noul spatiu respecta cele mai moderne cerinte existente la nivel international si reprezinta o investitie totala de 600.000 de euro.

"Extinderea spatiului de depozitare cu 1800 mp si respectiv 3.500 de paleti vine ca urmare a dezvoltarii activitatii si a cresterii portofoliului de clienti. Odata cu dezvoltarea companiei, avem in vedere si cresterea numarului de angajati", a declarat Nicu Musat, director general MSL Logistic Services.

Construirea noului depozit a inceput in luna iulie a anului trecut si a fost finalizat in decembrie. El a fost organizat dupa o formula frecvent intalnita in strainatate in randul furnizorilor de servicii logistice din industria de profil.

“Organizarea depozitului asigura un flux al produselor in concordanta cu cerintele GDP, compartimentarea acestuia fiind strict adaptata specificului activitatii farmaceutice....

Mai multe detalii http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/singurul-furnizor-independent-servicii-logistice-industria-farma-anunta-depozit_5826/

lauff lautf laurf