Imprimare

Repartizarea candidatilor care sustin rezidentiatul in farmacie

Cinci dintre centrele universitare care organizeaza concurs de rezidentiat au publicat repartizarea candidatilor pe sali. Conform metodologiei de examen, repartizarea s-a facut diferentiat, pe domeniile farmacie, medicina si medicina dentara.

Cele cinci centre care au afisat deja informatiile referitoare la repartizare sunt Targu Mures, Craiova, Timisoara, Cluj si Iasi.

 

Puteti consulta listele mai jos:

Bucuresti
- repartizare pe sali Farmacie

Targu Mures
- repartizare pe sali Farmacie

Craiova
- repartizare pe sali Farmacie

Timisoara
- repartizare pe sali Farmacie

Cluj
- repartizare pe sali Farmacie

Iasi
- repartizare pe sali Farmacie

La Iasi vor fi intrebari clare, adresate cunostintelor absolventilor

In acest an s-au inscris la concursul de rezidentiat peste 5000 de tineri. Dintre acestia, 4142 vor sustine examenul in domeniul medicina, in timp ce 931 vor sustine examenul in domeniul medicina dentara, iar 298 in domeniul farmacie.

"Intr-adevar, este concurenta. Strategia pe anii viitori va fi sa scoatem locuri si posturi la concurs in asa fel incat sa absorbim si absolventii din anii precedenti", a declarat pentru PaginaFarmacistilor.ro prof. dr. Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi.

Acesta a explicat ca in centrul universitar iesean, comisia care lucreaza deja la subiecte va pregati intrebari clare, care sa nu aiba raspunsuri interpretabile si care sa se adreseze cunostintelor absolventilor.

Autor: Claudia Spridon

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/repartizarea-candidatilor-sustin-rezidentiatul-farmacie_6093/

lauff lautf laurf