Imprimare

Alexandru Banu, noul director financiar al companiei Actavis Romania

Filiala din Romania a companiei farmaceutice Actavis are, incepand din aceasta luna, un nou director financiar. Este vorba despre Alexandru Banu, care ii succede in acest post lui Adrian Mitirita.

Alexandru Banu este absolvent al facultatii de finante din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are o experienta de peste 10 ani in industria farmaceutica. A ocupat anterior functia de director financiar pentru Romania, zona Adriatica, Balcani si tarile Baltice in cadrul companiei farmaceutice GlaxothKline (GSK).

De-a lungul cariei sale, noul director financiar a detinut pozitii de top in companii de renume din sectorul farmaceutic din Romania, precum GSK si Abbot Laboratories.

Compania farmaceutica Actavis, numarul patru mondial in industria farmaceuticelor generice si unul dintre liderii pietei locale specializat in dezvoltarea, productia si comercializarea genericelor de inalta clasa, numara peste 380 de angajati in tara noastra. A obtinut pana in prezent peste 650...

Mai multe detalii http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/alexandru-banu--noul-director-financiar-companiei-actavis-romania_5839/

lauff lautf laurf