Imprimare

Rezultatele concursului national de rezidentiat, publicate

Centrele universitare au publicat rezultatele concursului national de rezidentiat, sesiunea noiembrie 2012. In toate centrele universitare, repartitia va avea loc duminica, 2 decembrie 2012. Gradul de promovabilitate in Bucuresti a fost de peste 80%, rezultatele fiind incurajatoare din punctul de vedere al acad. prof. dr. Sinescu, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila".

Puteti consulta mai jos rezultate obtinute de cei care au sustinut rezidentiatul in Farmacie:

Farmacie Bucuresti
Farmacie Timisoara
Farmacie Targu Mures
Farmacie Craiova
Farmacie Cluj Napoca
Farmacie Iasi

Candidatii care au obtinut punctajul de pregatire sunt nevoiti sa se prezinte duminica, 2 decembrie 2012, pentru alegerea locurilor, a posturilor si a centrelor de pregatire. Rezidentii care au sustinut examenul in centrul universitar Bucuresti se vor prezenta la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, in Amfiteatrul Mare. Repartitia din Timisoara are loc la Facultatea de Medicina II, cea de la Iasi are loc in Aula Emil Palade (corp Farmacie) din UMF Iasi, in timp ce la Craiova rezidentii se vor prezenta in Aula Mgna a UMF Craiova pentru a-si putea alege specialitatea. Rezidentii care au sustinut examenul la Targu Mures trebuie sa se prezinte in Sala Festiva din UMF Targu Mures. Alegerea locurilor si a posturilor in centrul universitar clujean se va desfasura in doua amfiteatre din UMF Cluj (domeniul medicina - amfiteatrul mare; domeniile medicina dentara si farmacie - amfiteatrul mic).

Conform metodologiei, locurile si posturile publicate la concurs vor fi alese in ordine descrescatoare a punctajului obtinut. De asemenea, candidatii vor semna in listele special intocmite in acest sens pentru locul sau postul ales, dau de renuntare.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/rezultatele-concursului-national-rezidentiat--publicate_6098/

lauff lautf laurf