Imprimare

Un virus modificat genetic distruge cancerul in faza terminala

Medicii sunt ferm convinsi ca au descoperit leacul pentru tratarea cancerului in faza terminala intr-un vaccin care contine un virus modificat genetic. Vaccinul se numeste Pexa-Vec sau JX-594 si stimuleaza sistemul imunitar al organismului in acelasi timp in care se multiplica in interiorul tumorii canceroase.

Dupa faza de inmultire, virusul incepe sa actioneze distructiv asupra celulelor maligne, reducand tumorile si imbunatatind starea de sanatate a bolnavilor.

Descoperirea istorica a fost publicata in jurnalul stiintific "Nature Medicine" si se bazeaza pe un experiment facut pe 30 de pacienti bolnavi de cancer aflati in faza terminala. Dupa ce li s-a facut vaccinul, toti pacientii supusi experimentului au prezentat o remisie semnificativa a tumorilor, ceea ce a dus la o crestere a duratei de viata.

Pe 16 dintre pacientii participanti la studiu s-au testat doze foarte puternice ale vaccinului, in urma carora durata de viata le-a fost prelungita cu mai mult de jumatate decat li se preconizase.

Medicii sustin ca vaccinul este foarte bine tolerat de organism, dar recunosc ca este nevoie de studii mai aprofundate pentru a afla mai multe despre puterea de vindecare a acestui virus modificat genetic si efectele lui in corpul uman.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/virus-modificat-genetic-distruge-cancerul-faza-terminala_6139/

lauff lautf laurf