Imprimare

Reprezentantii CFR se vor intalni cu ministrul sanatatii in aceasta saptamana

Reprezentantii Colegiului Farmacistilor se vor intalni miercuri cu ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu pentru a discuta o serie de probleme, precum activitatea farmaciilor independente si publicitatea in farmacii, a declarat pentru PaginaFarmacistilor, farm.pr. Clara Elena Popescu, vicepresedinte al CFR.

"O sa avem o discutie cu dl ministru in cursul acestei saptamani si speram sa punem la punct o serie de probleme care privesc farmacistii in momentul de fata: farmaciile on-line care functioneaza fara niciun fel de lege, publicitatea in farmacii care ajuns o publicitate desantata, exporturile paralele si activitatea farmaciilor independente, care incep sa dispara din sectorul farmaceutic", a declarat intr-un interviu pentru PaginaFarmacistilor, vicepresedintele CFR.

De asemenea, o alta problema in atentia CFR este cea a farmacistilor din spitale.

"Retributia nu ii stimuleaza pe farmacisti sa se angajeze in spitale. S-a ajuns ca un farmacist cu vechime sa aiba un salariu mai mic decat un tehnician licentiat", a declarat farm.pr. Elena Popescu, care a precizat ca CFR va solicita ministerului recalcularea retributiei pentru farmacisii din spitale.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/reprezentantii-cfr-intalni-ministrul-sanatatii-saptamana_6180/

lauff lautf laurf