Imprimare

(P) Cautam farmacisti!

Farmaciile DONA continua demersul de consolidare organizationala, bazat pe performanta si profesionalism.

Suntem prezenti pe piata din 1993 si pana acum ne-am diferentiat prin oferirea de consultanta de calitate celor care trec pragul farmaciilor noastre. In continuare, viziunea noastra este ca “Farmaciile DONA” sa devina cel mai IUBIT si RESPECTAT lant de farmacii pe piata romaneasca, prin dezvoltarea unei afaceri sigure si durabile, cu Farmacisti cunoscuti si respectati de catre comunitate.

In cadrul companiei noastre sunt apreciate: talentul de a munci cu oamenii, responsabilitatea, initiativa, experienta si profesionalismul. Toate aceste calitati sunt rasplatite corect si in moduri in care conteaza: oportunitati de avansare, facilitati si desigur printr-un pachet salarial competitiv.

In plus pentru ca stim ca familia este importanta, programul de lucru in cadrul Farmaciilor DONA este stucturat astfel incat cariera si viata personala sa fie permanent in echilibru.

Pentru a afla mai multe detalii despre Farmaciile DONA si oportunitatile de cariera va recomandam sa vizitati site-ul nostru: www.farmaciiledona.ro.

Echipa Farmaciile Dona

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/cautam-farmacisti_6248/

lauff lautf laurf