Imprimare

Pharma Forum ajunge la Bucuresti

Pharma Business Services, sub patronajul Colegiului Farmacistilor din Romania, organizeaza in perioada 3-4 octombrie 2013 a VI-a editie a Pharma Forum Bucuresti.

Lista invitatilor este deschisa de Ministrul Secretar de Stat, Adrian Pana, alaturi de care se vor afla Prof. dr. Gheorghe Iana, Presedinte – Director General Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Dr. Marius Savu, Presedinte, Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, dar si reprezentanti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Printre invitatii la Pharma Forum Bucuresti se numara si Prof. dr. Victoria Hirjau, Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Prof. farm. Doina Draganescu, Prodecan Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, Conf. dr. Simona Negres, Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Sef Lucrari Farm. Andreea Arsene, Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti.

Tematica pusa in discutie atinge subiecte de actualitate pentru farmacia moderna, locul si rolul ei intr-un sistem medical performant. Prescriptia electronica, aspectele legislative privind importurile de medicamente, serviciile farmaceutice orientate spre pacient ca premiza a practicii farmaceutice actuale sunt tot atatea puncte aduse in discutie la Pharma Forum Bucuresti.

Lucrarile Forumului vor fi moderate de Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, Presedintele CFR
 

Programul poate fi descarcat de aici.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/pharma-forum-ajunge-bucuresti_6273/

lauff lautf laurf