Imprimare

Ultimele doua saptamani de inscriere cu taxa redusa la „Abordarea integrata a bolii Parkinson”

Farmacistii, asistentii medicali si cei de farmacie, precum si medicii se pot inscrie cu taxa redusa la conferinta creditata EFC si EMC, „Abordarea integrata a bolii Parkinson”, pana pe 25 octombrie 2013.

Evenimentul este organizat de Asociatia de Lupta impotriva bolii Parkinson, Societatea de Neurologie din Romania si Houston NPA si se desfasoara la Cluj-Napoca, in perioada 8-9 noiembrie 2013. Organizatorii is propun ca evenimentul sa faciliteze comunicarea dintre pacientii cu boala Parkinson si componentii echipei medicale responsabile de managementul acestei afectiuni.

Pentru medici si farmacisti taxa este de 70 RON (100 RON dupa 25 octombrie), in vreme ce pentru asistentii medicali si de farmacie, dar si pentru medicii rezidenti costul participarii este de 40 RON (60 RON dupa 25 octombrie). Pacientii si rudele lor, precum si studentii la Medicina si Farmacie beneficiaza de acces gratuit la lucrarile conferintei.

Coordonatorul stiintific este Prof. dr. Dafin Muresanu, presedintele Societatii de Neurologie din Romania.

Despre temele eveniment puteti citi AICI.

Pentru inscriere contactati This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 0756.030.372, 021.317.09.43, www.houston.ro.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/ultimele-doua-saptamani-inscriere-taxa-redusa-abordarea-integrata-bolii-parkinson_6280/

lauff lautf laurf