Imprimare

O mie de profesionisti din Sanatate, la Conferinta Nationala de Farmacie

Aproape o mie doua sute de persoane din sistemul de sanatate au participat la Conferinta Nationala de Farmacie, organizata intre 14-16 noiembrie, la Bucuresti.

Evenimentul a reunit atat medici, farmacisti si asistenti, numeroase companii farmaceutice, firme de aparatura medicala, personalitati de renume din sfera medicala, precum si reprezentanti mass media. Cei care au participat la eveniment au primit: 30 credite EFC, 24 credite EMC si 10 credite pentru asistenti.O mie de profesionisti din Sanatate, la Conferinta Nationala de Farmacie

Manifestarea a fost prezidata de prof. dr. farm. Dumitru Lupuliasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania. Dintre personalitatile care au sustinut prezentari in cadrul evenimentului se numara: dr. Viorel Alexandrescu, prof. dr. Victoria Arama, conf. dr. farm Andreea Letitia Arsene, dar si dr. Cristian Busoi.

Conferinta Nationala de Farmacie a fost organizata sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania si Asociatiei Medicale Romane, in parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului si Colegiul Medicilor din Romania.
 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/mie-profesionisti-sanatate--conferinta-nationala-farmacie_6311/

lauff lautf laurf