Imprimare

Gala Farmacistilor, la a doua editie

Pe 4 decembrie, va avea loc a doua editie a Galei Farmacistilor, la Bucuresti, eveniment la care sunt asteptati Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, consilierul prim-ministrului, dar si dr. Cristian Busoi, presedintele CNAS.

Aflata la a II-a editie, Gala Farmacistilor, dedicata excelentei in lumea farmaceutica, va aduce in atentie o editie speciala care va cuprinde in acest an, pe langa Gala Seniorilor si Gala Junior, dedicata studentilor din cadrul Facultatilor de Farmacie din intreaga tara.

Gala Farmacistilor 2013 se va desfasura pe intreaga zi: in prima parte, va avea loc Gala Junior, cu public format, in special, din studenti farmacisti si cadrele universitare din toate facultatile de farmacie din tara, cu peste 250 de studenti.

A doua parte a zilei, se va desfasura Gala Senior, cu prezenta a peste 400 de farmacisti din tara, presedintii si vicepresedintii colegiilor farmaceutice din cele 42 de judete, decanii facultatilor de farmacie, precum si o serie de profesori si conferentiari farmacisti, sefi de catedra in facultatile de Farmacie.

Sunt asteptati invitati din partea Ministerului Sanatatii si CNAS, Agentia Nationala a Medicametului, Organizatia Mondiala a Sanatatii – Romania, CEO-uri companii producatoare de medicamente – din Romania si internationale, reprezentanti de marca ai Grupului American de Lucru in Romania (LAWG), din partea Asociatiei Romane a Producatorilor Internationale de Medicamente si Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania.
Gala Farmacistilor editia 2013 va cuprinde si in acest an tombola cu premii surpriza pentru participanti si va fi prezentata de actorul Gabriel Coveseanu.
 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/gala-farmacistilor--doua-editie_6320/

lauff lautf laurf