Imprimare

Farmaciile non-stop vor functiona dupa un grafi, in perioada sarbatorilor

Eugen Nicolaescu (foto) a declarat, in cadrul unei conferinte, ca majoritatea judetelor au realizat graficul de functionare a unor farmacii in regim non-stop sau in regim special cu informarea corecta a publicului pentru perioada sarbatorilor, scrie Agerpres.

Singura exceptie este facuta in judetului Prahova, acolo unde, de la Ploiesti, pana la Predeal, in acest moment, nu va exista nicio farmacie cu circuit deschis care sa asigure medicamente pentru populatie.

“Urmare a acestei situatii, am discutat cu presedintele Colegiului Farmacistilor Prahova, dna Clara Popescu, care in cursul zilelor de astazi si maine va gasi solutii de a asigura functionarea de farmacii in perioada sarbatorilor prin orare speciale si, de asemenea, prin asigurarea garzilor la domiciliu a unor farmacisti care pot deservi farmacia la solicitare. In aceasta perioada, sistemul de urgenta va functiona la parametri maximi, prin utilizarea dotarilor referitoare la elicoptere, avion, ambulante si personal medical specializat”, a aratat reprezentantul Ministerului Sanatatii.
 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/farmaciile-non-stop-functiona-grafi--perioada-sarbatorilor_6332/

lauff lautf laurf