Imprimare

Janssen Romania are un nou director

Jacopo Murzi este noul managing director al companiei Janssen Romania, incepand din ianuarie. In trecut, el a ocupat pozitia de director de vanzari si marketing al biroului din Polonia.

Jacopo Murzi a absolvit Universitatea Politehnica din Milano si este licentiat MBA in cadrul Scolii de Management a Universitatii Bocconi.

De-a lungul carierei, Jacopo Murzi a obtinut rezultate notabile in domeniul vanzarilor si al managementului de marketing, acestea fiind sustinute de expertiza dobandita in sfera consultantei strategice. El s-a alaturat companiei Janssen Italia in anul 2005, cand a ocupat functia de New Business Development Manager. In Polonia, compania a devenit lider de piata din punctul de vedere al fidelitatii pacientilor fata de produsele si serviciile din portofoliul sau, datorita abordarii strategice si proiectelor coordonate din pozitia de director de Vanzari si Marketing.

„In 2014, principalul obiectiv al companiei Janssen in Romania este acela de a oferi acces pacientilor romani la portofoliul sau de tratamente inovatoare, care pot conduce la cresterea ratei de vindecare, prelungirea duratei de viata, precum si la diminuarea perioadelor de spitalizare. In prezent, accesul la medicamentele noi este foarte scazut comparativ cu cel din alte state din Uniunea Europeana. Obiectivul acesta face parte dintr-o strategie mai ampla, care prevede identificarea de noi modalitati menite sa conduca la dezvoltarea unui sistem de finantare sustenabil al sistemului de sanatate din Romania. In felul acesta pacientii romani ar putea beneficia de conditii mai bune de tratament”, a declarat Jacopo Murzi, noul Managing Director al Janssen Romania.

Doua dintre directiile principale ale mandatului sau la conducerea Janssen vizeaza consolidarea reputatiei companiei in industria farmaceutica, prin corectitudine si transparenta initiativelor, precum si dezvoltarea statutului de bun angajator pe piata muncii din Romania.

„La nivel operational, ne dorim sa continuam cresterea companiei prin extinderea si actualizarea permanenta a portofoliului de produse, dar si sa contribuim la programe educationale ce vizeaza diverse teme medicale si arii terapeutice. Programele pe care le vom initia in acest sens reflecta angajamentul si preocuparea Janssen la nivel global, si anume aceea de a fi aproape de membrii comunitatii careia apartinem la randul nostru, prin actiuni de responsabilitate sociala si susținerea cauzelor umanitare”, afirma Jacopo Murzi.
Anterior, functia de managing director al companiei farmaceutice Janssen Romania a fost detinuta de catre Makis Papataxiarchis.

Despre Janssen Romania

Scopul companiei Janssen este de a aborda si solutiona unele dintre cele mai importante necesitati medicale nesatisfacute ale momentului corelate cu domeniile medicale: boli infectioase si vaccinuri, oncologie, imunologie, neurostiinte, boli cardiovasculare si metabolice.

 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/janssen-romania-director_6347/

lauff lautf laurf