Imprimare

MS: Distribuitorii de medicamente trebuie sa-si onoreze comenzile cu prioritate data fiind starea vremii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, toti distribuitorii de medicamente vor fi atentionati de directorul ANMDM pentru „a-si onora comenzile cu prioritate catre unitatile sanitare din localitatile afectate de viscol”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.

„Este de datoria noastra ca autoritati sa luam toate masurile pentru asigurarea celor mai bune conditii de organizare si desfasurare a activitații medicale in toate unitatile sanitare, indiferent de modul de subordonare a acestora”, a precizat ministrul Sanatatii.

Totodata, din cauza numarului mare de solicitari cu care se confrunta spitalele, Ministerul Sanatatii a transmis o dispozitie tuturor directiilor judetene de sanatate publica pentru a depune eforturi in sprijinul unitatilor sanitare din teritoriu, se mai arata in comunicat. Directiile judetene ar trebui sa ajute cu materiale sanitare in vederea acordarii tratamentului adecvat pacientilor.


 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/ms-distribuitorii-medicamente-trebuie-sa-si-onoreze-comenzile-prioritate-data-fiind-starea-vremii_6356/

lauff lautf laurf