Imprimare

Fabrizio Giombini este noul director general al MSD Romania

Merck & Co (MSD), l-a numit pe Fabrizio Giombini in functia de director general al filialei sale din Romania, incepand cu 1 februarie 2014.

Dl. Giombini are o experienta de peste 25 de ani in industria farmaceutica, incepandu-si cariera la MSD, in 1989, in Italia, in calitate de reprezentant regional. De atunci nu a mai parasit organizatia. In cadrul Merck, a ocupat diferite pozitii in SUA si regiunea EMA, iar noua sa numire in functia de director general in Romania vine dupa aproape patru ani petrecuti in Italia, ca director executiv al departamentului de afaceri asistenta primara.

„Romania este o mare provocare pentru mine. Chiar daca am sosit de putina vreme, simt deja ca locul meu e aici. Am gasit aici o echipa minunata, si impreuna suntem pregatiti sa continuam si sa dezvoltam strategiile noastre, avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii romanilor. (...) Am intalnit aici oameni extraordinari, care m-au impresionat cu adevarat. MSD are un istoric remarcabil in industria farmaceutica, si noi vom continua sa investim in tratamente inovatoare, proiecte educationale si multe alte proiecte, pentru a oferi pacientilor o viata de cea mai buna calitate”, a declarat Fabrizio Giombini.

Despre MSD

MSD este cunoscuta in Statele Unite si Canada sub numele Merck. Datorita medicamentelor pe baza de reteta medicala, vaccinurilor, terapiilor biologice si produselor pentru uz uman si pentru sanatatea animalelor, MSD lucreaza cu clienti si opereaza in peste 140 de tari, pentru a furniza solutii inovatoare de sanatate. in plus, se angajeaza sa imbunatateasca accesul la serviciile medicale prin politici, programe si parteneriate desfasurate pe scara larga.

 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/fabrizio-giombini-noul-director-general-msd-romania_6384/

lauff lautf laurf