Imprimare

Ziua Portilor Deschise la Facultatea de Farmacie a UMF Carol Davila

Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti impreuna cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti vor organiza, pe 7 aprilie, o noua editie a proiectului Ziua Portilor Deschise, prilej cu care viitorii studenti au ocazia sa ia un prim contact cu mediul academic si sa afle detalii privind curricula universitara.

Potrivit organizatorilor, in cadrul evenimentului vor fi prezentate salile de lucrari practice, iar absolventii de liceu interesati sa urmeze cursurile facultatii pot asista la numeroase lucrari experimentale demonstrative. De asemenea, cadre universitare de renume vor expune diverse prezentari pe tema 'Small bite, big threat', cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Sanatatii, participantii avand astfel sansa de a primi numeroase informatii cu privire la modalitatile de raspandire cat si de prevenire a bolilor provocate de insecte.

Cu o vechime de peste 90 de ani in invatamantul superior medical si farmaceutic, Facultatea de Farmacie reprezinta un mediu academic de exceptie in care studentii sunt incurajati in permanenta spre perfectionare profesionala. AGERPRES/(AS-autor: Roberto Stan, editor: Cristina Tatu)

 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/ziua-portilor-deschise-facultatea-farmacie-umf-carol-davila_6390/

lauff lautf laurf