Imprimare

(P)Bebelusii apreciaza crema de calitate Sudocrem

Draga parinte, tu stii ca pielea bebelusului e moale, catifelata, dar si foarte sensibila si predispusa iritatiilor. In acelasi timp stii ca prevenirea e cea mai buna solutie pentru a pastra pielea mereu curata si hidratata. In urma studiilor facute, se pare ca Sudocrem e crema tot mai mult folosita de tine în protectia funduletului bebelusului. Asta nu poate decât sa ne bucure, pentru ca exact acesta este scopul ei, sa te ajute pe tine sa oferi afectiune, sa protejezi, sa iubesti întelept.

Dar vrem sa ne asiguram ca stii de ce e Sudocrem atât de benefica pentru bebelusul tau. Este un produs unic, care contine ingrediente active ce asigura protectia complexa a pielii, ajutându-te în demersul tau de prevenire a iritatiilor de scutec la bebelus. Contine oxid de zinc, compus care determina contractia tesuturilor, reducând pierderea fluidelor în procesul de regenerare. Alcoolul benzilic continut inhiba dezvoltarea bacteriilor, eliminând senzatia neplacuta de arsuri. Nu contine parabeni, formeaza un strat protector, calmeaza si catifeleaza, iar daca o utilizezi inainte de schimbarea scutectului nu protejezi doar pielea sugarului, ci îti usurezi viata de zi cu zi, fara a constientiza macar acest lucru. Astfel, micutul tau se poate juca, învata, poate privi si poate dormi mai bine. Exact de asta au nevoie mamele: o crema de încredere împotriva iritatiilor provocate de scutece, pe care sa se poata baza în fiecare zi.

Crema Sudocrem e aplicabila:

- pe suprafata pielii aspre

- pentru arsurile si degeraturile usoare

- pentru calmarea simptomelor cauzate de iritatii de scutec

- pentru protejarea zilnica a pielii acoperite de scutece împotriva substantelor iritante din urina si fecale

- pentru pielea decubita.

Sudocrem nu e un produs nou, el face minuni de 80 de ani în multe tari ca Marea Britanie, Irlanda, Germania, Ungaria sau Cehia. Și sa-ti mai spunem ceva: în 2013, Sudocrem a fost multipla câstigatoare a Premiului de Aur pentru Mame si Sugari si lider de piata în mai multe tari. Crema a înregistrat rapid un succes major pe piata din Ungaria, asta ne face mândrii, pentru ca satisfactia copiilor mici si a familiilor este cea mai importanta pentru noi. Reactiile pozitive pe care le-am primit din industrie ne consolideaza convingerea ca suntem pe drumul cel bun. Misiunea noastra ramâne: „Iubeste întelept!”.

Pentru ca bebelusii apreciaza o crema de calitate!

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "iubeste întelept", fiind un brand al multinationalei CEUMED (Central European Medical). Smart Love contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala, dureri gingivale sau piele crapata.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/pbebelusii-apreciaza-crema-calitate-sudocrem_6411/

lauff lautf laurf