Imprimare

Se cauta Studentul Anului in Medicina si Farmacie!

Studentii la facultatile de Farmacie se pot inscrie, pana pe 11 mai 2014, in proiectul national „Studentul Anului”, organizata de „Voluntari pentru Idei si Proiecte”, pentru marele premiu de 1500 euro. Competitia, ajunsa la a XI-a editie,  cuprinde cinci categorii de concurs: Economie, Arhitectura, Jurnalism si Comunicare, Drept si Medicina.

„Pentru categoria Medicina, cautam oameni pasionati, inteligenti, cu spirit de initiativa. Concursul consta in realizarea unei lucrari, avand ca tema «Substitutia generica in oncologie», eligibili pentru a se inscrie in competitie fiind studentii de la facultatile de Medicina Generala, Farmacie, Biologie si Chimie. Alaturi de lucrare, aplicantii vor completa si un formular care trebuie sa cuprinda performantele academice de la inceperea liceului si pana in prezent”, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

Un juriu de specialitate - alcatuit din profesori universitari si specialisti in domeniu, printre care se numara si dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne - va decide castigatorul titlului de „Studentul Anului” in Medicina, primind si un premiu in valoare de 1500 euro. Vor fi premiati si ocupantii locurilor II si III, cu 700 euro, respectiv 500 euro.

Conteaza atat rezolvarea probei de concurs (70%), cat si activitatea curriculara si extracurriculara (30%)

Inscrierile vor avea loc pana pe 11 mai, iar cei trei finalisti ai fiecarei categorii vor fi premiati in cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”. Inscrierile se pot face pe site-ul studentulanului.ro.

In 2013, Studentul Anului la categoria Medicina a fost desemnat Dana Fatu (foto), de la Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti, Facultatea de Medicina. Tema propusa la editia de anul trecut a fost „Importanta utilizarii medicamentelor generice”.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/cauta-studentul-anului-medicina-farmacie_6418/

lauff lautf laurf