Imprimare

Boehringer Ingelheim are un nou Director General in Romania: Ana-Maria Boie

Ana-Maria Boie, in varsta de 40 de ani, este noul Director General al Boehringer Ingelheim in Romania. Aceasta il inlocuieste pe Jan-Stefan Scheld, care a ocupat functia de Director General incepand cu anul 2011.

Obiectivele noului Director General al Boehringer Ingelheim in Romania vizeaza consolidarea cresterii naturale a companiei pe baza portofoliului existent, precum si introducerea pe piata romaneasca de noi medicamente pentru a oferi pacientilor si medicilor alternative inovatoare de tratament.

Ana-Maria Boie este de profesie medic si are experienta de peste 12 ani in industria farmaceutica. Anterior preluarii functiei de Director General al Boehringer Ingelheim Romania, Ana-Maria Boie a lucrat aproximativ sase ani in cadrul companiei, ocupand diferite pozitii de management in marketing si vanzari, la nivel local si regional.

„De peste 130 de ani viziunea Boehringer Ingelheim se traduce prin Value through innovation, descoperirea de solutii atat pentru nevoile pacientilor si familiilor lor, cat si pentru comunitate si angajatii nostri. Obiectivul nostru numarul unu va continua sa fie asigurarea accesului pacientilor din Romania la medicamente de ultima generatie. Speram ca in scurt timp sa putem pune la dispozitia pacientilor, prin intermediul noii liste de medicamente compensate, solutii care sa aiba un impact pozitiv asupra sanatatii si calitatii vietii lor. Ma aflu in acest punct datorita echipei cu care colaborez de aproape sase ani si a celui care a crezut in mine si m-a pregatit pentru aceasta pozitie, Franz Zinsberger. Succesul unui manager este in mare parte bazat pe calitatea oamenilor cu care lucreaza”, a declarat Ana-Maria Boie, noul Director General al Boehringer Ingelheim Romania.

Boehringer Ingelheim ocupa o pozitie importanta pe piata locala de farmaceutice, oferind solutii de tratament pentru ariile de cardiovascular, neurologie, respirator, diabet, HIV si OTC-uri. Cu aproape 80 de angajati in Romania, Boehringer Ingelheim a inregistrat in 2013 vanzari in valoare de aproximativ 36,5 milioane de euro.

Cheltuielile pentru cercetare si dezvoltare in segmentul de activitate al medicamentelor cu prescriptie medicala corespund unui procent de 19,5% din vanzarile nete ale Grupului Boehringer Ingelheim la nivel global.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/boehringer-ingelheim-director-general-romania-ana-maria-boie_6473/

lauff lautf laurf