Imprimare

Regulament CONCURS Sun Renaissance

Durata concursului: Concursul se desfasoara in perioada 18-24 august 2014, pe pagina oficiala de Facebook a site-ului PaginaFarmacistilor.ro (site administrat de Webergate SRL), Facebook.com/PaginaFarmacistilor cu premii puse la dispozitie de Sun Wave Pharma.

In perioada 25-26 august 2014 vor fi alesi castigatorii, urmand ca pe 26 august sa fie anuntati pe Facebook.com/PaginaFarmacistilor.

Cine poate participa? Pot participa farmacisti si asistenti de farmacie, cu practica in Romania.

Cum puteti participa? Participantii trebuie sa trebuie sa devina fani ai paginilor Facebook.com/PaginaFarmacistilor si Facebook.com/ SunRenaissance si sa raspunda la intrebarea concursului, "Ce criterii iei in considerare cand recomanzi pacientilor produse de ingrijire si frumusete?", printr-un comentariu la postarea care anunta concursul, de pe Facebook.com/PaginaFarmacistilor.

Criterii de selectie a castigatorilor: Reprezentantii PaginaFarmacistilor.ro vor valida raspunsurile relevante cu ajutorul unui reprezentant Sun Wave Pharma, iar dintre finalisti vor fi trasi la sorti sase castigatori, prin intermediul site-ului random.org.

Premiile:

Se vor acorda 3 seturi de premii, fiecare continand:

- doua produse Sun Wave Pharma: Lotiune Hidratanta si Crema tonica pentru ingrijirea calcaielor, 
- un voucher cu reducere 15% pentru gama Sun Renaissance, pe doctorulverde.ro

Intrarea in posesia premiilor:

Dupa anuntarea oficiala a castigatorilor, acestia vor fi contactati de un angajat Webergate SRL, prin intermediul Facebook pentru a oferi adresa de corespondenta la care reprezentantii Webergate SRL vor trimite premiile. Voucherele de reducere vor fi oferite sub forma unor coduri utilizabile pe site-ul doctorulverde.ro, pe o adresa de email furnizata de castigator.

Daca in 24 de ore de la ora contactarii, unul dintre castigatori nu raspunde, va fi ales un nou castigator, prin tragere la sorti, utilizand site-ul random.org.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/regulament-concurs-sun-renaissance_6481/

lauff lautf laurf