Imprimare

Conferinta Nationala de Farmacie se va organiza intre 12-15 noiembrie, la Bucuresti

In perioada 12-15 noiembrie, se va desfasura Conferinta Nationala de Farmacie, la Bucuresti, eveniment organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania si Asociatiei Medicale Romane, in parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului.

Tema generala este "Actualitati in practica farmaceutica". Evenimentul va fi prezidat de prof. farm. dr. Dumitru Lupuleasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania. Evenimentul este creditat cu 30 de puncte EFC si 24 credite EMC.

Manifestarea anunta o medie de peste 1.000 de farmacisti cu practica in spital si ambulator, participanti la lucrari. Cele mai importante sectiuni ale conferintei sunt: Noutati in medicatia diferitelor patologii, Combinatii medicamentoase, Reglementari actuale in prescrierea medicamentelor, dar si Medicatia varstei a 3- a.

Taxa de inregistrare este:

• pana la 30 septembrie: 120 lei (early bird)
• de la 1 octombrie pana la 31 octombrie: 150 lei
• de la 1 noiembrie si pe loc: 180 lei.

In timpul conferintei, abonamentul la Revista Practica Farmaceutica si Revista Practica medicala va avea un discount de 50%.

Mai multe detalii despre conferinta se regasesc pe site-ul www.medica.ro

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/conferinta-nationala-farmacie-organiza-12-15-noiembrie--bucuresti_6512/

lauff lautf laurf