Imprimare

A VII - a editie a Conferintei Ziua Profesiilor Liberale din Romania are loc pe 5 noiembrie, la Bucuresti

Miercuri, 5 noiembrie, Uniunea Profesiilor Liberale din Romania organizeaza ce-a de-a 7-a editie a Conferintei “Ziua Profesiilor Liberale din Romania”, la Bucuresti.

„Tema Conferintei se refera la "Consolidarea profesiilor liberale - mijloc de dezvoltare a economiei romanesti", fapt ce demonstreaza importanta deosebita pe care sectorul economic al profesiilor liberale il are pentru beneficiarii serviciilor acestora - clienti, pacienti si consumatori, precum si pentru societatea romaneasca in general”, se arata intr-un comunicat al Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR).

Pentru mai multe informatii legate de acest eveniment, puteti accesa rubrica de Contact a CFR.

Uniunea Profesiilor Liberale din România
este o organizatie neguvernamentala, apolitica, infiintata la data de 11 iunie 2001, in baza Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 , insumand peste 140.000 de membri ai organizatiilor profesionale care o compun: Ordinul Arhitectilor din România; Camera Auditorilor Financiari din România; Uniunea Nationala a Barourilor din România; Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania — ANEVAR; Colegiul Farmacistilor din Romania; Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania; Colegiul Medicilor Veterinari din Romania; Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania; Ordinul Geodezilor din Romania; Asociatia Consultantilor in Management din Romania — AMCOR; Camera Consultantilor Fiscali; Consiliul de Mediere; Colegiul National al Asistentilor Sociali; Corpul Expertilor Tehnici din Romania.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/vii---editie-conferintei-ziua-profesiilor-liberale-romania-loc-5-noiembrie--bucuresti_6530/

lauff lautf laurf