Imprimare

Gala studentilor farmacisti din Romania, organizata in premiera la Oradea

Un numar de 250 de studenti farmacisti din toata tara participa in perioada 4-7 decembrie, la Gala Studentilor Farmacisti din Romania, organizata in premiera la Oradea, de asociatia locala a studentilor farmacisti, transmite Agerpres.

Potrivit Dianei Patru, de la Biroul de comunicare al Universitatii Oradea, tema 'Perspective si provocari in domeniul farmaceutic' va pune in atentia participantilor subiecte diverse privind medicamentele contrafacute, polipragmazie si problemele ce apar odata cu automedicatia, cosmetologie si dermatologie, precum si alte informatii indispensabile unui viitor specialist al medicamentului.

Cadre didactice ale Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea si specialisti din domeniul farmaceutic si medical vor sustine conferinte tematice cu impact asupra dezvoltarii orizontului profesional al studentilor de la Facultatea de Farmacie. In programul manifestarii mai sunt cuprinse work-shopuri, sesiune de comunicarii stiintifice, un concurs numit 'comunicarea cu pacientul', dar si adunarea generala a Federatiei Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania (FASFR).

La eveniment vor participa studenti farmacisti din toata tara: Bucuresti, Iasi, Cuj-Napoca, Timisoara, Craiova, Targu Mures, Galati si, nu in ultimul rand, Oradea. Acestia vor ramane nu numai cu informatii de actualitate si inovatii aduse in industria medicamentului, ci si cu amintiri placute, deoarece pe langa programul stiintific, vor avea ocazia sa se cunoasca si in cadrul unei seri de gala sau unei distractii pool party in statiunea Baile Felix.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc joi, 4 decembrie 2014, ora 18,00 in Aula Magna a Universitatii din Oradea.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/gala-studentilor-farmacisti-romania--organizata-premiera-oradea_6563/

lauff lautf laurf