Imprimare

Pharma Forum ajunge la Cluj, intre 11 si 12 martie

Farmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 11-12 martie la Pharma Forum Cluj, eveniment organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania.

“Ca in fiecare an, si editiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul asteptarilor farmacistilor si asistentilor de farmacie. In cadrul Pharma Forum Cluj, participantii vor avea parte de un program stiintific si profesional atractiv. Farmacistii vor avea ocazia sa descopere noutati legate de medicamente si vom dezbate impreuna aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele doua directii pe care se axeaza evenimentul – stiintific si profesional, sunt foarte importante, cu atat mai mult cu cat informatiile sunt putin accesibile. Asadar, Pharma Forum va fi de un real folos pentru farmacistii clujeni, dar si pentru cei din celelalte orase viitoare gazde”, declara Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romnia.

Programul stiintific al Pharma Forum Cluj este moderat de presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, prof. dr. Dumitru Lupuleasa. Printre speakeri se numara: farm. Speranta Iacob, presedintele Colegiului Farmacistilor Cluj, prof. dr. Gianina Crisan, decan la Facultatea de Farmacie, UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca sau prof. dr. Doina Draganescu, prodecan la Facultatea de Farmacie, UMF "Carol Davila" Bucuresti.

Pharma Forum Cluj este organizat de Pharma Business Services si se desfasoara la Hotel Golden Tulip – Str. Observatorului, nr. 129, manifestarea fiind creditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 puncte EFC si in curs de acreditare de OAMGMAMR. Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, vizitati site-ul www.pharma-business.ro.
 

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/pharma-forum-ajunge-cluj--11-12-martie_6618/

lauff lautf laurf