Imprimare

Congresul National al Studentilor Farmacisti din Romania va avea loc intre 1 si 4 aprilie, la Cluj

In perioada 1 - 4 aprilie va avea loc al XIII-lea Congres National al Studentilor Farmacisti din Romania, la Cluj-Napoca, eveniment la care sunt asteptati in jur de 400 de participanti.

Tema congresului este una vasta si de actualitate din punct de vedere profesional si stiintific, vizand “Implicarea farmacistului in tratamentul oncologic”. Toti cei prezenti vor lua parte la o serie de activitati educationale, precum: sesiunile de comunicari stiintifice, conferinte si concursuri pe teme din domeniul farmaceutic.

„Consider ca prin tema pe care o vom dezbate, vom reusi sa ne axam pe un domeniu medical ce are nevoie de multa dezvoltare, datorita aparitiei a tot mai multe cazuri de cancer la varste cat mai fragede. Astfel, prin conferintele si workshop-urile organizate ne dorim sa ii ajutam pe studentii si chiar farmacisti sa dobandeasca cunostinte noi in acest domeniu si, totodata, sa inteleaga ce rol important avem in consilierea pacientului cu cancer”, a spus presedintele Congresului National al Studentilor Farmacisti din Romania 2015, Diana Petrescu.

Evenimentul este organizat de catre OSF Cluj-Napoca, sub egida Federatiei Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania si este acreditat cu 15 puncte EFC.

Pentru detalii referitoare la inscriere sau orice alte informatii suplimentare, puteti urmari site-ul si pagina de Facebook ale congresului.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/congresul-national-studentilor-farmacisti-romania-loc-1-4-aprilie--cluj_6622/

lauff lautf laurf