Imprimare

Simpozionul Farma Practic de la Baile Herculane a reunit in jur de 200 de participanti

Cea de-a 38-a editie a simpozionului Farma Practic, organizata intre 15-17 mai 2015 la Baile Herculane, a reunit 208 farmacisti si asistenti de farmacie din judetele Arad, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Hunedoara.

Temele au abordat particularitati si provocari ale profesiei de farmacist si asistent de farmacie, noutati din industria farmaceutica, informatii despre afectiuni, aspecte privind politica medicamentelor. Datorita subiectelor de actualitate, farmacistii au beneficiat de 16 credite EFC, iar asistentii de farmacie au primit 10 credite EMC.
Coordonator stiintific a fost prof. dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, presedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania. Au mai sustinut lucrari lectori precum prof. univ. dr. Carmen Panaitescu Bunu (UMF Timisoara, medic primar alergologie si imunologie clinica), prof. univ. farm. Anca Dragomirescu (UMF Timisoara – Facultatea de Farmacie), prof. univ. dr. Cristina Dehelean (UMF Timisoara - Decan Facultatea de Farmacie) sau conf. dr. Lorena Filip (UMF Cluj Napoca - Catedra de Bromatologie, Igiena si Nutritie).
Initiat in 2010, Farma Practic a ajuns in 5 ani sa fie considerat un proiect de referinta pe piata manifestarilor dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie din Romania. In anul precedent 2014 au fost organizate 8 editii, care au totalizat 1696 participanti. Farma Practic a inregistrat un trend ascendent, formatul este particular, propriu companiei Houston, iar interesul pentru aceste simpozioane este din ce in ce mai mare. Participarea numeroasa, gradul ridicat de interactivitate si gama diversificata a lucrarilor prezentate contribuie la succesul seriei Farma Practic.
Urmatoarea editie Farma Practic va avea loc la Poiana Brasov, intre 12-14 iunie 2015, fiind adresata farmacistilor si asistentilor de farmacie din judetele Mures, Alba, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu. Taxele de participare sunt cuprinse intre 100 si 400 lei.

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/simpozionul-farma-practic-baile-herculane-reunit-jur-200-participanti_6655/

lauff lautf laurf