Imprimare

Profesorii Lupuleasa si Andries, in lupta pentru decanatul Facultatii de Farmacie Bucuresti

Treisprezece candidati s-au inscris in cursa pentru decanatele facultatilor din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.

La Facultatea de Farmacie si-au depus candidatura prof. dr. Dumitru Lupuleasa, actual decan si prof. dr. Adrian Andries.

"Programul managerial propus este centrat pe student, toate obiectivele avand menirea de a imbunatati procesul de invatamant folosind toate mijloacele materiale si umane, de la metodele moderne de predare la stabilirea unor relatii didactice corecte cu studentii, incurajand initiativa, creativitatea, dialogul si implicarea efectiva si activa a studentilor in procesul instructiv-educativ teoretic si practic", se arata in planul de management al prof. Andries.

Pe de alta parte, planul managerial al prof. dr. Lupuleasa propune o viziune obiectiva si clara asupra imaginii interne si externe a Facultatii de Farmacie, cresterea calitatii programelor universitare si alinierea continutului acestora la schimbarile continue din domeniul farmaceutic.

Candidatii la celelalte facultati din UMF Bucuresti

La Facultatea de Medicina si-au depus candidaturile conf. univ. Filipoiu Florin, conf. univ. Viorel Jinga, prof. dr. Plesca Doina, prof. dr. Tiplica George Sorin.

Pentru sefia Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si-au depus candidatura patru profesori universitari.

Acestia sunt prof. dr. Dragos Stanciu, actualul decan al facultatii si prof. Alexandru Bucur, prof. Teodor Traistaru si prof. Victor Nimigean.

La Facultatea de Moase si Asistenta Medicala si-au depus candidatura prof. dr. Petru Armean, conf. dr. Dumitru Ferechide si conf. dr. Daniel Popescu.

Autor: Claudia Spridon

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/profesorii-lupuleasa-andries--lupta-decanatul-facultatii-farmacie-bucuresti_5886/

lauff lautf laurf