Imprimare

Fluxul de lucru in laboratoare, imbunatatit printr-un sistem pre-analitic complet automatizat

Compania farmaceutica Roche inaugureaza noul sistem pre-analitic complet automatizat cobas p 312, special conceput pentru imbunatatirea fluxului de lucru in laboratoarele mici si mijlocii care au un spatiu limitat pentru procesarea preanalitica a probelor. Sistemul este unic si are conectivitate completa online.

Controlat cu ajutorul computerului, sistemul ajuta managementul laboratorului in optimizarea eficientei fluxului de lucru in laborator si, prin urmare, costul si calitatea pozitiei pe piata, ocupand nu mai mult de un metru patrat.

Sistemele pre-analitice descriu procesul de pregatire eficienta a probei, de rutare si de manipulare in cadrul proceselor sistemelor automatizate de laborator. Acestea ajuta la cresterea eficientei, minimizarea manipularii manuale si ofera o urmarire corecta si precisa a probei de-a lungul intregului proces. Pentru un grad mai ridicat de siguranta si pentru un mai bun control si serviciu asigurat medicilor, cobas p 312 asigura scoaterea dopurilor, sortarea si arhivarea tuturor tipurilor comune de tuburi pentru probe in zona laboratorului de serologie (SWA), hematologie, coagulare si analize de urina. Profesionistii din domeniul sanatatii ar putea reduce atat numarul de erori rezultate din procesele manuale de rutina, cat timpul de pregatire a probei, in timp ce expunerea la un potential pericol biologic ar scadea considerabil.

Designul ergonomic al spatiului de lucru permite configurarea si managementul personalizat al stativelor de probe. Aceasta inovatie in pregatirea si sortarea probei ofera eficienta maxima si flexibilitatea pentru laboratoarele de mici dimensiuni si o capacitate maxima de pana la 450 de probe pe ora.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/fluxul-lucru-laboratoare--imbunatatit-printr-un-sistem-pre-analitic-complet-automatizat_5902/

lauff lautf laurf