Imprimare

Rolul farmacistului, dezbatut in conferinta Pharma Forum de la Iasi

In perioada 26 - 27 aprilie 2012 va avea loc o noua editie a conferintei Pharma Forum la Iasi. La conferinta vor participa specialisti de renume in domeniu si reprezentanti ai sistemului sanitar romanesc.

Printre cei care vor lua parte la eveniment se numara farm. Gabriela Streit, presedintele Colegiului Farmacistilor Iasi, prof. dr. farm. Monica Hancianu, decanul Facultatii de Farmacie "Gr. T. Popa" din Iasi, dr. farm. prim. Aurora Toma si altii. Moderatorul evenimentului va fi presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, prof. dr. Dumitru Lupuliasa.

Manifestarea va fi creditata cu 16 credite EFC

Discutiile din cele doua zile de forum sunt axate pe urmatoarele teme: „Farmacia zilelor noastre”, „Mecanisme de management in farmacia afectata de criza ”, ” Optimizarea serviciilor prestate in farmaciile comunitare in contextul RBPF in farmacie”, „Actualitati si perspective in tratamentul diabetului zaharat”, „Cum afecteaza reforma in sanatate farmacia”, „Aerosolii salini – de la speleoterapie la haloterapie”, „Rolul farmacistului in complianta la tratament.

Manifestarea va fi creditata cu 16 credite EFC pentru farmacisti si 9 credite EFC pentru asistentii de farmacie, iar la lucrarile ei sunt asteptati peste 300 de participanti.

Evenimentul s-a dovedit in timp o buna sursa de informare pentru lumea farmaceutica, aducand in atentia participantilor noutatile de pe piata de profil.

Autor: Claudia Spridon

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/rolul-farmacistului--dezbatut-conferinta-pharma-forum-iasi_5908/

lauff lautf laurf