Imprimare

Algocalminul - analgezicul in care romanii au cea mai mare incredere

Algocalminul a primit pentru al saptelea an consecutiv votul de incredere al romanilor, in cadrul studiului Trusted Brand 2012. Studiul a fost realizat concomitent in 15 tari europene, prin corespondenta, cu scopul de a identifica si premia marcile care reusesc sa castige increderea consumatorilor la nivel national si european.

"Algocalmin se bucura de o pozitie speciala in constiinta consumatorilor romani, deoarece este un brand suta la suta romanesc, cu o traditie de aproape jumatate de secol pe piata romaneasca. An de an, si-a demonstrat eficienta terapeutica in calmarea durerii, consolidandu-si capitalul de incredere in randul pacientilor. Suntem bucurosi ca, in ciuda trecerii timpului, Algocalmin ramane in continuare unul dintre cele mai puternice branduri romanesti", a declarat Simona Cocos, director general Zentiva, o companie Sanofi.

Produsul a obtinut o cota de piata de 19% in volum si 18% in valoare pe piata medicamentelor orale pentru tratamentul durerii, piata ce a ajuns anul trecut la circa 160 milioane lei.

Algocalminul se elibereaza numai in baza unei prescriptii medicale.

Autor: Claudia Spridon

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/algocalminul---analgezicul-romanii-incredere_5923/

lauff lautf laurf