Imprimare

Un nou program de traineeship, intr-o companie farmaceutica multinationala

Tinerii care doresc sa lucreze in domeniul industriei farmaceutice pot aplica la un program de traineeship, lansat de catre una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Romania. Programul are doua etape: una de vara si una de toamna.

Programul de vara se desfasoara pe o perioada de sase luni in Bucuresti. In acest timp, stagiarii vor lucra intr-unul din departamentele: Corporate Affairs, Commercial (sales/marketing), Commercial Excellence, Medical, Finance, Communication. Ulterior, in functie de performanta si rezultatele obtinute, dar si in functie de nevoile de business, celor mai buni trainee li se va oferi garantia ocuparii unei pozitii de reprezentant medical in cadrul companiei.

“Suntem foarte fericiti sa demaram cea de-a sasea editie a a acestui program, prin care integram tineri talentati in echipa noastra si ii ajutam sa-si construiasca bazele unei cariere de succes. Mai mult, avand in vedere rezultatele foarte bune pe care le-am obtinut in anii trecuti in atragerea tinerilor cu potential, am transformat acest program dintr-un proiect punctual desfasurat o data pe an intr-un mod de lucru continuu, un astfel de proces reprezentand deja o baza importanta de selectie a membrilor echipei GSK Romania”, a declarat Iulia Dobritoiu, HR Director&Commercial Excellence Lead GlaxoSmithKline Romania.

Tinerii doritori trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • absolventi ai anului universitar 2010-2011 pentru sesiunea de vara si 2012 pentru sesiunea de toamna, sau tineri care urmeaza programe de master/ alte studii postuniversitare;
  • activitati extra-curiculare pe parcursul studiilor: voluntariat, membru in organizatiile studentesti, participanti la proiecte studentesti, etc.
  • expunere internationala: burse universitare, paricipare la programul „Work and travel”, conferinte, seminarii;
  • mobilitate pe plan national;
  • agilitate de invatare, spirit inovativ, construire de relatii, munca in echipa.

Aplicatiile trebuie trimise pana pe 15 iunie, pe site-ul de recrutare www.hipo.ro. Tinerii selectati vor fi invitati la un assesment center de o zi, care va avea loc la sfarsitul lunii iunie in Bucuresti si va consta in exercitii de grup, studii de caz, jocuri de rol si prezentari individuale sau de grup. La finalul zilei de workshop, stagiarii selectati vor lucra in sediul companiei GlaxoSmithKline (GSK) din Bucuresti timp de sase luni.

Tinerii care au participat la program in 2011 se arata foarte multumiti de perioada de instruire. “Am fost integrata intr-o echipa de profesionisti si am intrat rapid in ritmul real de lucru al colegilor, avand propriul plan de dezvoltare personala, obiective si o directie clara in care se va desfasura activitatea mea. Aceste instrumente m-au ajutat sa definesc unde ma situez in cariera mea si unde vreau sa ajung, si, mai mult decat atat, ce trebuie sa realizez in continuare pentru a-mi atinge obiectivele", marturiseste Mateea Balaur, participant la programul de traineeship in 2011 si acum membru al echipei din cadrul companiei farmaceutice.

Programul din toamna, are si el la randul sau doua etape: una asemanatoare cu editia din vara si una care se desfasoara pe parcursul unui an in fabrica companiei farmaceutice din Brasov sau in sediul companiei din Bucuresti. In cadrul acestui stagiu, tinerii recrutati vor vedea cum functioneaza o companie farmaceutica multinationala.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa http://www.paginafarmacistilor.ro/stiri-pharma/program-traineeship--intr-o-companie-farmaceutica-multinationala_5936/

lauff lautf laurf