Imprimare

Manualul Merck - 88 de simptome frecvente , noua aparitie editoriala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Editura All anunta aparitia pe piata a cartii "Manualul Merck - 88 de simptome frecvente. Diagnostic si tratament". Incepand cu data de 15 octombrie, cartea este disponibila in toata librariile din Bucuresti si din tara.

Potrivit unui comunicat de presa, noua aparitie editoriala vine sa ajute practicienii in domeniul diagnosticului clinic sa abordeze pacientii care prezinta anumite simptome comune.

Manualul este un ghid practic si concis, care permite specialistilor din sanatate sa evalueze cu acuratete un pacient, pentru a-i aplica tratamentul necesar ameliorarii simptomelor. Ghidul este organizat alfabetic astfel incat cititorul sa gaseasca usor informatia dorita. Descrierea clara si completa a acestor simptome este ideala atat pentru studenti si asistente medicale, cat si pentru medicii care doresc sa-si reimprospateze anumite cunostinte.

Manualul Merck de Diagnostic si Tratament este cea mai utilizata carte medicala din lume.

Puteti comanda "Manualul Merck - 88 de simptome frecvente. Diagnostic si tratament" direct din www.paginamedicala.ro, de AICI.

Merck este dedicat in a oferi informatii medicale excelente si, ca urmare a acestui efort, continua sa ofere toate Manualele Merck ca un serviciu pentru comunitate.

Editura ALL este unul dintre principalii jucatori pe piata de carte din Romania, avand conform estimarilor oficialilor companiei o cota de piata de 7,5%.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_Manualul-Merck---88-de-simptome-frecvente_-noua-aparitie-editoriala_17855/

lauff lautf laurf