Imprimare

Conducerea Spitalului Militar Carol Davila a fost demisa

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Comandantul Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si seful Directiei Medicale din MAPN au fost eliberati din functie pentru deficiente manageriale, anunta Agerpres.

Conform sursei citate, eliberarea din functie a fost dispusa de ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu.

MApN a precizat ca Directia audit intern a executat, in perioada 31 octombrie 2011 - 31 ianuarie 2012, o misiune de audit de regularitate si al performantei la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ''Dr.Carol Davila'', in urma careia au fost identificate o serie de probleme, pentru solutionarea carora au fost formulate si recomandari. Printre acestea, s-au numarat si unele dintre disfunctionalitatile sesizate de Corpul de Control al primului-ministru.

"Comisia, formata din specialisti ai Secretariatului General, Directiei audit intern, Directiei de prevenire si investigare a coruptiei si fraudelor, Corpului de control si inspectie si Directiei contrainformatii si siguranta militara, a constatat ca deficientele au fost cauzate de rezultatele limitate ale managerilor celor doua institutii. In consecinta, cei doi comandanti au fost eliberati din functii", precizeaza MAPN.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conducerea-Spitalului-Militar-_Carol-Davila_-a-fost-demisa_17873/

lauff lautf laurf