Imprimare

Seminar tematic francofon la Facultatea de Medicina Dentara din Iasi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi organizeaza seminarul tematic francofon care va avea ca tema generala "Managementul contemporan al invatamantului de excelenta si al armonizarii curriculare al Facultatilor de Medicina Dentara din Romania si Francofone", informeaza Agerpres.

Organizatorii anunta prezenta ambasadorului Frantei in Romania, Philippe Gustin, a directorului regional AUF pentru Europa centrala si de Est si a reprezentantilor altor ambasade, care vor intra in direct printr-un sistem de videoconferinta.

"Consider o oportunitate si un real privilegiu Conferinta Decanilor Francofoni din Iasi, intalnire care reuneste personalitati ale invatamantului francofon, cu rol decizional in creionarea traiectoriilor evolutive ale Facultatilor de Medicina Dentara", a declarat Norina Forna, decan al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF Iasi.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agentiei Universitare Francofone, Ambasadei Frantei, Ambasadei Tunisiei si in colaborare cu Primaria Municipiului Iasi, Colegiul Medicilor Dentisti Iasi si Directia de Sanatate Publica Iasi.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Seminar-tematic-francofon-la-Facultatea-de-Medicina-Dentara-din-Iasi_17898/

lauff lautf laurf