Imprimare

Directorul DSP Galati, acuzat ca a inselat Ministerul Sanatatii

Adaugat in Stiri din domeniul medical

 

Seful Directiei de Sanatate Publica Galati este cercetat pentru inselaciune si evaziune fiscala de 450.000 de euro, dupa ce a indus in eroare trei ministere, printre care si Ministerul Sanatatii, informeaza Mediafax.

Conform sursei citate, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Galati fac cercetari fata de alte patru persoane.

Acestia au perchezitionat deja locuinta dr. Valentin Boldea, directorul DSP Galati, precum si sediul institutiei pe care o conduce.

Potrivit anchetatorilor, invinuitii Mihail Boldea si fratele sau, Valentin Boldea, au constituit un grup infractional organizat in scopul obtinerii de beneficii financiare substantiale prin cresterea artificiala a cheltuielilor aferente unor achizitii publice si prin eludarea platii taxelor si impozitelor aferente bugetului de stat.

Potrivit declaratiei de avere a directorului DSP Galati, acesta a avut venituri de 60.354 de lei, dintre care 26.825 de lei ca director executiv al Directiei de Sanatate Publica Galati, 16.002 de lei din activitatea de medic rezident la Spitalul Judetean Galati, 15.787 de lei ca medic de familie si 1.740 de lei ca membru in Consiliile de Administratie ale celor cinci spitale din judetul Galati.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Directorul-DSP-Galati_-acuzat-ca-a-inselat-Ministerul-Sanatatii_17901/

lauff lautf laurf