Imprimare

Salarii de mii de euro oferite cadrelor medicale la targul Cariere in Alb

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Medicii, stomatologii si farmacistii si cadrele medicale auxiliare din Bucuresti vor avea posibilitatea de a participa la cea de-a saptea editie a targului Cariere in Alb. Acestia sunt asteptati in perioada 3-4 noiembrie 2012 in holul Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, unde vor intra in contact cu reprezentantii a peste 18 companii de recrutare din strainatate.

Pe langa ofertele de angajare, candidatii sunt asteptati la targ si cu oferte de perfectionare lingvistica. Prin urmare, ei vor avea oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile necesare angajarii.

"La eveniment vor fi prezente firme de recurtare care lucreaza cu lanturi de clinici si spitale din Europa, avand o oferta variata de posturi pentru toate categoriile de cadre medicale. Atfel ca, vizitatorii pot aplica direct cu CV-ul pentru mai multe tari, in functie de sistemul medical in care isi doresc sa lucreze", a declarat dr. Bogdan Covaliu, managerul Cariere in Alb.

Asadar, personalul medical este asteptat sambata si duminica intre orele 10 - 16 la targul Cariere in Alb, intrarea la eveniment fiind gratuita.

Targul va avea loc si in Targu Mures (9 noiembrie), Sibiu (10 noiembrie) si Timisoara (24 noiembrie). Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteti accesa site-ul official al evenimentului www.careersinwhite.com.

Salarii de 12.000 de euro la editia precedenta a targului de joburi

La editia precedenta a evenimentului, cele mai multe locuri de munca au fost oferite de Germania si Tarile Scandinave. Totodata, cele mai mari salarii oferite cadrelor medicale au fost de 12.000 de euro. In Europa si Australia, salariile difera in functie de experienta pe care o au medicii.

In luna mai, din cei 1.300 de participanti la Bucuresti, aproximativ 70% au fost medici, medici dentisti si farmacisti. Tarile pentru care s-au facut ofertele de joburi au fost Germania, Elvetia, Austria, Benelux, UK, Danemarca, Norvegia, Suedia, Irlanda, Franta, Belgia, Malta, Australia si Arabia Saudita.

Reprezentatii companiilor de recurtare, prezenti la targ, au contracte cu anumite spitale sau lanturi de spitale si clinici din tarile pentru care fac ofertele. Procesul de angajare in acest caz dureaza aproximativ trei - patru saptamani si presupune: interviu recrutor - verificarea actelor - interviu angajator. Ajunsi in acest punct, candidatii semneaza contractul si isi pun la punct actele necesare.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Salarii-de-mii-de-euro-oferite-cadrelor-medicale-la-targul-Cariere-in-Alb_17932/

lauff lautf laurf