Imprimare

Actualitatile medicale, discutate de specialisti la Zilele Institutului Fundeni

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Peste 150 de personalitati din domeniul medical, reprezentanti ai autoritatilor si oficialitati au luat parte la Zilele Institutului Clinic Fundeni care se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2012.

Manifestarea trateaza cu o deosebita atentie actualitatile in patologia hepatica, renala, hematologica, oncologica, gastrointestinala si digestiva.

In tratarea adecvata a pacientilor din cadrul Institutului Clinic Fundeni sunt implicati specialisti din diferite ramuri, iar managementul modern eficient al bolii presupune o abordare interdisciplinara eficienta.

"Implicarea tuturor specialistilor in procesul de diagnosticare si tratare a pacientilor este esentiala pentru solutionarea cu rezultate cat mai bune a problemelor de sanatate. Cu cat nivelul de relationare este mai eficient, cu atat rezultatele medicale vor fi mai imbucuratoare", a declarat dr. Carmen Orban, directoarea institutului.

Speakerii prezenti in prima zi a simpozionului stiintific din cadrul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2012 evidentiaza rolul extrem de important al schimbului de experienta medicala in chirurgie, ATI, gastroenterologie si medicina generala, abordand teme esentiale in activitatea medicala a institutului.

Printre specialisti se numara prof. dr. Irinel Popescu, conf. dr. Mihnea Ionescu, dr. Victor Tomulescu, conf. dr. Liana Gheorghe, dr. Mihai Popescu, prof. dr. Mircea Diculescu, etc.

Evenimentul este organizat de catre Societatea Romana de Hematologie, in parteneriat cu Institutul Clinic Fundeni.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Actualitatile-medicale_-discutate-de-specialisti-la-Zilele-Institutului-Fundeni_17941/

lauff lautf laurf