Imprimare

Medic de familie sanctionat pentru nerespectarea programului de lucru

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un medic de familie din judetul Botosani a fost sanctionat de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) pentru ca nu si-a respectat programul de lucru, anunta Agerpres.

Directorul CJAS, Costel Lupascu, sustine ca medicul a absentat in mai multe randuri de la cabinet, punandu-si pacientii in imposibilitatea de a beneficia de servicii medicale.

"S-a constatat ca el nu respecta obligatiile contractuale. La primul control au fost date doua avertismente pentru doua articole. El incalca doua articole din contractul incheiat, prezenta la program si avea afisat un alt program decat cel din contract. Nici acel program nu era respectat. La al doilea control, am constatat acelasi lucru", a declarat Costel Lupascu, presedintele CAS Botosani.

Medicul, care isi desfasura activitatea in mediul rural, a fost sanctionat cu 10% din valoare contractului incheiat cu CJAS.

Oficialii CJAS atrag atentia ca o noua nerespectare a programului de lucru ar putea atrage rezilierea contractului cu medical respectiv.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medic-de-familie-sanctionat-pentru-nerespectarea-programului-de-lucru_17945/

lauff lautf laurf